1 ст. сметани + цукор. Торт з 2 інгредієнтів за 30 хвилин без духовки, без печива

Легкий і смачний торт - рецепт приготування

Швидкий і простий, але дуже легкий і смачний торт без зайвого клопоту на кухні.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сметана – 200 г;
  • борошно – 300 г;
  • цукор – 150 г;
  • розпушувач – 1 пакетик.

Для приготування крему візьміть:

  • вершки жирні – 300 мл;
  • масло вершкове – 200 г;
  • цукор – 150 г.

Процес приготування торта

Змішуємо сметану, цукор, просіяне борошно і розпушувач в однорідну масу. Тісто має вийти не липким, м’яким і еластичним.

Робочу поверхню присипаємо борошном, викладаємо тісто, скачуємо ковбаску і ділимо її на 8 рівних частин.

Кожну частину катаємо в колобок і накриваємо плівкою, залишаємо на 15 хвилин.

Розкачуємо колобки в кола з діаметром вашої сковороди.

Розігріву суху сковороду і випікаємо коржі до рум’яності з двох сторін. Залишаємо остигати.

Охолоджені вершки збиваємо з цукром, а краще взяти цукрову пудру, тоді крем буде більш щільним і повітряним.

Вершкове масло розм’якшуємо і збиваємо, змішуємо з вершками і збиваємо до однорідності.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом.

Один корж перетворюємо в крихту за допомогою блендера і посипаємо торт зверху і з боків.

Ставимо його в холодильник на кілька годин.

Можна ще прикрасити розтопленим шоколадом і кремом, свіжими ягодами або шматочками фруктів.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: