2 картоплі, 2 морквини, трохи м’яса і смачна вечеря готова!

М'ясні котлети з овочами - рецепт приготування

Дуже цікавий рецепт м’ясних з овочами котлет, тушкованих в томатному соусі зі сметаною.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш – 400 г;
  • картопля – 2 шт;
  • морква – 2 шт;
  • сіль і перець, базилік за смаком.

Для приготування соусу необхідно:

  • цибуля – 1 шт;
  • томатна паста – 30 г;
  • олія рослинна – 30 г;
  • сметана – 100 г;
  • вода – 200 мл;
  • сіль, перець, спеції, трави і зелень.

Процес приготування котлет

Морква натираємо на дрібній тертці і віджимають від соку.

Картоплю натираємо на грубій терці і також трохи віджимаємо.

Змішуємо фарш з овочами, солимо і перчимо до смаку, натираємо часник, додаємо спеції, трави, зелень за смаком.

Формуємо котлети, середнього розміру.

Обсмажуємо на рослинній олії з двох сторін по 2 хвилини на середньому вогні.

Для соусу обсмажуємо дрібно різану цибулю до золотистого кольору.

Воду змішуємо з томатною пастою, виливаємо в цибулю, додаємо сметану і заправляємо сіллю, перцем, травами та іншими спеціями.

У соус викладаємо котлети, накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин на мінімальному вогні.

При подачі посипаємо кропом і петрушкою.

2 картоплі, 2 морквини, трохи м'яса і смачна вечеря готова!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: