Є багато різних рецептів салатів, але чомусь не всі з них хочеться виставляти на святковий стіл. Крім салату Червоне море. Його вишуканість не тільки в поєднанні інгредієнтів, але і в їхній акуратній нарізці.
Складові:
- 200 гр крабових паличок;
- Помідори – 2 штуки;
- Половина солодкого болгарського перцю;
- 150 г твердого сиру;
- 2 зубчики часнику;
- 4 столові ложки майонезу.
Приготування cалату Червоне море:
Для початку наріжемо крабові палички по діагоналі. Виходять симпатичні смужки.
У болгарського перцю позбавляємося серединки і нарізаємо його по горизонталі тонкими смужками по 2 міліметри.
Ріжемо навпіл помідори і позбавляємося неїстівних частин. Ложкою дістаємо м’якоть, вона нам не знадобиться. Тонко нарізаємо овочі.
150 г твердого сиру натираємо на великій тертці.
Поєднуємо всі інгредієнти разом в одній тарілці.
На дрібній тертці подрібнюємо 2 зубчики часнику, заправляємо салат майонезом.
Ви також можете спробувати заправити салат сметаною з гірчицею та лимонним соком.
Салат готовий, він виглядає апетитно, дорого та смачно пахне. Принцип нарізки творить дива, саме естетика цієї страви робить її такою цікавою. Обов’язково скуштуйте цей рецепт.