Апетитна лазанья з кабачків з куркою: покроковий рецепт

Страва досить дієтичне і в сезон кабачків її просто необхідно приготувати. Лазанья виходить ніжна і соковита. Кабачки надають лазаньї соковитість, ну а м’ясо – ситність. Готувати таку лазанью можна не тільки з куркою, а також з яловичиною або свининою. Але в такому випадку вона вийде не така ніжна.

Необхідні продукти

  • 3 кабачка
  • 500 грам курячого філе
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 3 столові ложки борошна
  • 500 мілілітрів молока
  • 500 грам сиру
  • 2 курячих яйця

Рецепт приготування лазаньї з кабачками та куркою

М’ясо промиваємо, кладемо в каструлю з окропом і відварюємо до готовності. Кабачки нарізаємо тонкими пластинками.

Цибулю і часник очищаємо, а потім нарізаємо дрібними шматочками. Підготовлені овочі кладемо в сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо до золотистого кольору. А потім перекладаємо на тарілку.

На іншій сковороді, краще сухій, обсмажуємо підготовлені кабачки.

У сковороду, де обсмажували овочі, всипаємо борошно і обсмажуємо до рум’яного стану. Потім вливаємо молоко і доводимо масу до кипіння, постійно помішуючи. А потім додаємо тертий сир і доводимо масу до кипіння.

Відварене філе нарізаємо невеликими шматочками. У мисці збиваємо курячі яйця.

Збираємо лазанью.

У форму для випічки кладемо кабачки, змащуємо сирним соусом, слідом викладаємо м’ясний шар і обсмажену цибулю з часником. Потім повторюємо шари, поки не закінчимо всі продукти. Зверху присипаємо залишками сиру або соусу.

Лазанью ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 35-40 хвилин. А потім даємо трохи охолонути і подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: