Апетитні картопляні вареники з курячою печінкою

Вареники з печінковою начинкою - рецепт приготування

Представляємо вашій увазі рецепт приголомшливих ситних вареників.

Вони дуже апетитні і шалено смачні. Чудово підійдуть до обіду або вечері. Всі від них будуть захваті і обов’язково оцінять по достоїнству. Приготувавши їх одного разу, ви зробите їх частими гостями вашого столу. Зберігайте рецепт і розбавляйте своє стандартне меню такими цікавими стравами.

Необхідні інгредієнти

Для тіста

  • 4-5 картоплі (звареного в мундирі і очищеного)
  • 1 яйце
  • 250-300 гр борошна
  • сіль

Для начинки

  • 500 гр курячої печінки
  • 1 цибулина (невеликого розміру)
  • 60 гр вершкового масла
  • сіль
  • мелений чорний перець

Для заправки

  • 100 гр вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 1 столова ложка нарізаної зелені
  • чорний мелений перець

Поетапний процес приготування вареників з печінкою

В першу чергу варто пропустити через м’ясорубку зварену і очищену картоплю. Після чого поєднуємо з яйцем, борошном і сіллю. Замішуємо тісто. Воно повинно відставати від рук. Накриваємо його рушником або харчовою плівкою і залишаємо на деякий час.

Робимо начинку. Для цього печінку очищаємо від плівок і відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією, на якій вже попередньо обсмажилася цибуля до прозорості. Слід посолити і поперчити. Доводимо до готовності і слідом пропускаємо через м’ясорубку підготовлені інгредієнти.

Розкачуємо тісто до 3 мм і, використовуючи склянку, робимо кружечки. На кожен розміщуємо начинку і формуємо вареник.
Після чого відправляємо варитися в підсоленій воді 3 хвилини після того, як спливли. Потім відкидаємо на друшляк і поміщаємо на тарілку для подачі. Заправляємо цибулею, попередньо обсмаженою на олії і посипаємо подрібненою зеленню.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: