Апетитний кабачковий пиріг з помідорами на сковорідці

Ви його зможете приготувати «на швидку руку», чим зможете без особливих зусиль порадувати своїх рідних відмінними смаками. Цей пиріг може виступити відмінним перекусом в перебігу дня. Можна доповнити часниковим соусом, майонезом або кетчупом. Просто, швидко, ароматно, святково, ефектно і мега смачно. Рекомендую спробувати всім.

Необхідні продукти:

  • 3 яйця
  • 3 столові ложки жирної сметани
  • 5 столових ложок борошна
  • половина чайної ложки розпушувача
  • 3 дрібки солі
  • половина кабачка
  • 2-3 помідора
  • 40 мл соняшникової олії

Покроковий процес приготування:

1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця і додаємо сіль. Збиваємо їх в пишну піну, використовуючи міксер.

2. Потім відправляємо сюди сметану і добре перемішуємо.

3. Після цього додаємо борошно і розпушувач. Знову все перемішуємо. Грудочок бути не повинно.

4. Тепер промиваємо і обсушуємо кабачок. Зрізаємо хвостики. Половину нарізаємо кружечками.

5. Потім відправляємо їх на розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії обсмажуватися з двох сторін по дві хвилини. Після закінчення потрібного часу перекладаємо їх на тарілку.

6. Тепер в цю сковорідку відправляємо підготовлене тісто і робимо вогонь мінімальним. Поверх укладаємо підготовлені кабачки і нарізані тонкими кружечками помідори.

7. Накриваємо сковорідку кришкою і готуємо пиріг приблизно 10-12 хвилин.

8. Після закінчення потрібного часу перекладаємо готову страву на тарілку і даємо їй трохи охолонути. Після чого прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: