Ви його зможете приготувати «на швидку руку», чим зможете без особливих зусиль порадувати своїх рідних відмінними смаками. Цей пиріг може виступити відмінним перекусом в перебігу дня. Можна доповнити часниковим соусом, майонезом або кетчупом. Просто, швидко, ароматно, святково, ефектно і мега смачно. Рекомендую спробувати всім.
Необхідні продукти:
- 3 яйця
- 3 столові ложки жирної сметани
- 5 столових ложок борошна
- половина чайної ложки розпушувача
- 3 дрібки солі
- половина кабачка
- 2-3 помідора
- 40 мл соняшникової олії
Покроковий процес приготування:
1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця і додаємо сіль. Збиваємо їх в пишну піну, використовуючи міксер.
2. Потім відправляємо сюди сметану і добре перемішуємо.
3. Після цього додаємо борошно і розпушувач. Знову все перемішуємо. Грудочок бути не повинно.
4. Тепер промиваємо і обсушуємо кабачок. Зрізаємо хвостики. Половину нарізаємо кружечками.
5. Потім відправляємо їх на розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії обсмажуватися з двох сторін по дві хвилини. Після закінчення потрібного часу перекладаємо їх на тарілку.
6. Тепер в цю сковорідку відправляємо підготовлене тісто і робимо вогонь мінімальним. Поверх укладаємо підготовлені кабачки і нарізані тонкими кружечками помідори.
7. Накриваємо сковорідку кришкою і готуємо пиріг приблизно 10-12 хвилин.
8. Після закінчення потрібного часу перекладаємо готову страву на тарілку і даємо їй трохи охолонути. Після чого прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.