Ароматна картопля, запечена в шкірці з часниковим маслом

Ароматна, смачна, запечена картопля з часником, яку можна приготувати в будь-який час року.

Продукти:

  • Картопля – 8 шт.
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кріп – 1 пучок
  • Соняшникова олія
  • Сіль

Як приготувати картопля, запечена в шкірці з часниковим маслом

Картоплю гарненько миємо й чистимо, нарізаємо хрестом середину і відварюємо в мундирі, в підсоленій воді, до напівготовності, хвилин 10. Потім зливаємо воду і охолоджуємо.

Змащуємо кожну картоплину соняшниковою олією і викладаємо у форму.

Запікаємо при 180 С протягом 20-25 хвилин.

Нарізаємо дрібно кріп.

Видавлюємо часник через прес і додаємо м’яке вершкове масло.

Перемішуємо кріп, часник і вершкове масло.

Картоплю дістаємо з духовки і викладаємо в середину кожної часникове масло. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: