Ароматна, смачна, запечена картопля з часником, яку можна приготувати в будь-який час року.
Продукти:
- Картопля – 8 шт.
- Вершкове масло – 30 гр.
- Часник – 3 зубчики.
- Кріп – 1 пучок
- Соняшникова олія
- Сіль
Як приготувати картопля, запечена в шкірці з часниковим маслом
Картоплю гарненько миємо й чистимо, нарізаємо хрестом середину і відварюємо в мундирі, в підсоленій воді, до напівготовності, хвилин 10. Потім зливаємо воду і охолоджуємо.
Змащуємо кожну картоплину соняшниковою олією і викладаємо у форму.
Запікаємо при 180 С протягом 20-25 хвилин.
Нарізаємо дрібно кріп.
Видавлюємо часник через прес і додаємо м’яке вершкове масло.
Перемішуємо кріп, часник і вершкове масло.
Картоплю дістаємо з духовки і викладаємо в середину кожної часникове масло. Смачного!