Ароматний суп Харчо з м’ясом за рецептом моєї мами

Ароматний суп Харчо, рецепт

Суп виходить ситним, наваристим і ароматним.

Для приготування супу Харчо вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яловичина з кісточкою – 800 г;
  • цибуля – 2 шт;
  • часник – 2 зубчики;
  • рис – 0.5 склянки;
  • помідори перетерті або паста – 200 г;
  • спеції для харчо, аджика гостра на смак.

Процес приготування

Відварюємо яловичину на кістці протягом години в підсоленій воді. Коли м’ясо звариться, виймаємо його з бульйону, ріжемо на шматочки і повертаємо в бульйон.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками і смажимо на олії, потім додаємо томатну пасту, подрібнений часник, аджику, всі спеції і тушкуємо на повільному вогні близько 5 хвилин.

Рис промиваємо і кидаємо в каструлю.

Коли рис вже доведений до готовності, додаємо цибулю з приправами і варимо суп ще 5 хвилин.

Знімаємо з плити, даємо постояти 10 хвилин і подаємо до столу, посипаючи нарізаною зеленню.

Порада: якщо ви не любите яловичину, візьміть свинину, можна взяти і хорошу шинку, тоді суп звариться набагато швидше. Для гостроти не забудьте про гострий перець – кількох шматочків буде досить.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: