Бабусині пиріжки – готуються швидко, миттєво з’їдаються

Мої бездріжджові пиріжки з зеленою цибулею і яйцем, з’їдаються миттєво, раджу збільшити порцію в два рази. Навчила мене готувати такі пиріжки моя улюблена бабуся, яка жила в селі.

Складові

Для тіста:

  • Кефір 300 – мл
  • Борошно 500 – гр
  • Рослинна олія 60 – мл
  • Цукор – 1 ст л
  • Сіль – 1 щіпка
  • Сода – 1 ч л

Для начинки:

  • Зелена цибуля – 500 гр
  • Яйце – 5 шт
  • Вершкове масло – 50 гр
  • Для обсмажування пиріжків рослинне олія

Бабусині пиріжки, покроковий рецепт

Просіваємо борошно, додаємо соду, рослинну олію, теплий кефір, сіль і цукор – за смаком. Перемішуємо. Після чого замісити тісто. Накрити рушником, дати постояти 30 хвилин.

Бабусині пиріжки - готуються швидко, миттєво з'їдаються

Нарізану цибулю розім’яти товкачем, яйця натерти на тертці, посолити і перемішати в мисці.

Бабусині пиріжки - готуються швидко, миттєво з'їдаються

Поверхня посипати борошном, тісто поділити на рівні частини, розкачати на коржі. Коржі заповнити начинкою, покласти шматочок вершкового масла, сформувати форму пиріжка. Налити в сковороду олію, розжарити, і обсмажити пиріжки до до бажаного рум’янцю (скоринки).

Бабусині пиріжки - готуються швидко, миттєво з'їдаються

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: