Багатошаровий святковий салат “Король столу”

Красивий і яскравий салат до святкового столу. Всі продукти ідеально поєднуються в ньому. Вони досить класичні, тому салат сподобається і вибагливим чоловікам.

Необхідні продукти

  • 400 грам яловичини
  • 300 грам картоплі
  • 300 грам буряка
  • 200 г моркви по-корейськи
  • 150 грам кисло-солодкого яблука
  • майонез
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

Буряк і картоплю відварюємо або запікаємо до готовності, охолоджуємо і очищаємо від шкірки.

Яловичину відварюємо в злегка підсоленій воді і залишаємо в бульйоні до повного охолодження.

Відварене м’ясо нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо першим шаром на тарілку і змащуємо майонезом.

Яблуко очищаємо від шкірки і натираємо на грубій терці. Викладаємо наступним шаром на салат.

Очищену картоплю натираємо на тертці і викладаємо зверху на яблуко, солимо і перчимо до смаку. Змащуємо цей шар майонезом. Потім викладаємо шар моркви по-корейськи.

Останній шар робимо з буряка, натертого на грубій терці. Цей шар також промазуємо майонезом.

Готовий салат прибираємо в холодильник на 1 годину і більше, потім знімаємо форму і подаємо до столу. Смасного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: