Багатошаровий закусочний торт. Будь-який стіл зможе зробити святковим!

Багатошаровий закусочний торт, рецепт

Торт з курячої печінки з домашнім сиром.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка куряча – 400 г;
  • рис – 80 г;
  • масло вершкове – 50 г;
  • яйця – 4 шт;
  • сметана – 5 ст.л;
  • борошно – 2 ст.л;
  • сир домашній – 250 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква – 1 шт;
  • часник – 1 зубчик;
  • сік лимона – 1 ст.л;
  • сода – щіпка;
  • сіль, перець, мускатний горіх за смаком.

Процес приготування

Рис варимо до готовності, потім додаємо печінку і варимо ще протягом 7 хвилин.

Перекладаємо печінку і рис в блендер, наливаємо черпак рідини, в якій відварювали рис і печінку, всипаємо мускатний горіх, солимо, кладемо шматочки вершкового масла і збиваємо масу до однорідності. Викладаємо і охолоджуємо.

Для омлетних млинців з’єднуємо яйця, сметану, соду і борошно, солимо до смаку.

Обсмажуємо на рослинній олії 3 млинця, викладаємо на паперові рушники, потім перекладаємо на тарілку для охолодження.

Обсмажуємо цибулю кубиком і моркву, натерту на великій тертці, трохи охолоджуємо і змішуємо з сиром, подрібненим часником і соком лимона.

Формуємо торт в кільці або роз’ємній формі на тарілці.

Кладемо млинець, змащуємо сирною масою, кладемо паштет. Так чергуємо три рази.

Накриваємо торт плівкою і ставимо на ніч у холодильник.

Прикрашаємо торт нарізаною зеленню.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: