Баклажани з курячим філе: загортаємо в фольгу і в духовку

Звичайний шашлик з м’яса до кінця літа вже порядком набрид, тому варто поекспериментувати з овочами. Ми пропонуємо вам спробувати досить оригінальний рецепт приготування курячого філе з баклажанами. Ніжне м’ясо курки чудово поєднується з цим овочем. Особливу пікантність страві надає медовий маринад. Такі баклажани можна готувати як на природі, так і вдома в духовці. Це вдале поєднання смаку точно надовго вам запам’ятається!

Складові

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Чорний перець (мелений) – 1 щіпка
  • Сіль – 2 щіпка

Як приготувати баклажани з курячим філе

Для початку приготуйте маринад. Змішайте соєвий соус з соком лимона, мед, оливкову олію, додайте солодку паприку, перець.

Куряче філе наріжте невеликими шматочками товщиною приблизно 1 см. Маринуйте м’ясо мінімум годину.

Тим часом помийте баклажан, наріжте його кільцями товщиною 1 см, посоліть і залиште на 40 хвилин.

Промийте баклажан, за допомогою серветки або паперового рушника приберіть зайву вологу. На дерев’яні шпажки або шампури нанизуйте по черзі шматочки філе і баклажана. Загорніть шашлик у фольгу.

Якщо ви готуєте в духовці, запікайте баклажани 35-40 хвилин при температурі 200 градусів. На мангалі або вугіллі така страва готується близько 25 хвилин.

Баклажани з курячим філе: загортаємо в фольгу і в духовку

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: