Беру 1 яйце та 1 яблуко і готую десерт за 5 хвилин. Без духовки та закваски

Пишні та м’які, ніжні пончики з яскравим яблучним ароматом стануть вашим улюбленим сніданком. Все готується просто та швидко, виходить багато.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • яйце, 1 шт;
  • сіль дрібку;
  • сметана чи натуральний йогурт, 125 г;
  • сода, 0,5 ч.л;
  • ванілін за смаком;
  • цукор, 2 ст. л;
  • яблуко, 1 шт;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • борошно, 300 г;
  • пудра цукрова.

Процес приготування

Яйце з’єднуємо з сіллю, цукром, ваніліном до смаку, содою і перемішуємо віночком.

Додаємо йогурт та перемішуємо.

Вливаємо олію, перемішуємо.

Всипаємо посіяне борошно частинами та вимішуємо м’яке тісто.

Накриваємо тісто та залишаємо на 10 хвилин.

Яблуко чистимо від шкірки та натираємо на середній тертці.

Вмішуємо яблучну масу у тісто. За бажанням ви ще можете вмішати в тісто родзинки та інші сухофрукти.

Перекладаємо тісто в пакет, відрізаємо куточок або використовуємо мішок.

Розігріваємо велику кількість олії та видавлюємо з пакета тісто, відрізаємо порційні шматочки ножицями.

Обсмажуємо до золотистості, перемішуючи.

Викладаємо на паперові серветки, потім складаємо на тарілку, обсипаємо пудрою.

Пончики виходять повітряними, пружними, з яблучним ароматом. Можна полити шоколадом.

Беру 1 яйце та 1 яблуко і готую десерт за 5 хвилин. Без духовки та закваски

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: