Беру 250 г фаршу і отримую цілу сковороду смачних котлет. Ніхто не здогадається що в них

М’ясні котлети можна робити з різними наповнювачами: грибами, морквою, картоплею і манною крупою. Я ділюся з вами рецептом дуже м’яких і соковитих котлет з баклажаном.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 250 г;
  • баклажан, 1 шт;
  • цибуля, половинка;
  • яйце, 1 шт;
  • манна крупа, 2 ст.л;
  • сіль, перець, олія соняшникова.

Процес приготування

Баклажан очищаємо від шкірки і натираємо на грубій терці. Солимо і додаємо манну крупу, перемішуємо і залишаємо набухати.

Цибулю дрібно нарізаємо і змішуємо з баклажанами і фаршем. Добре вимішуємо і додаємо яйце, сіль і перець за смаком.

Розігріваємо на сковороді соняшникову олію.

Формуємо котлети і обсмажуємо кілька хвилин на сильному вогні з одного боку, потім перевертаємо, зменшуємо вогонь і накриваємо сковорідку кришкою. Обсмажуємо 10 хвилин.

Подаємо котлети з відвареною картоплею або пюре, іншими гарнірами, салатами зі свіжих овочів, домашніми соусами, аджикою. Дуже смачно виходить зі сметанним соусом з кропом і часником.

Крім баклажан ви ще можете додати обсмажені шампіньйони, порізані дрібними шматочками, смак виходить дивовижний.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: