Беру 500 грам фаршу, 15 хвилин і гора котлет на столі, без метушні і смаження. Мамин швидкий рецепт

Я вважаю, що найсмачніші котлети, виходять саме в духовці – вони соковиті, не жирні, ніжні й ароматні. А якщо ще додати капусту… Та й не потрібно потім стояти на кухні і все вичищати від бризок жиру.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • цибуля, 200 г;
  • капуста, 200 г;
  • сіль, 1 ст.л;
  • перець, ч.л;
  • яйце, 1 шт;
  • томатна паста або соус, 1 ст.л;
  • сметана, 3 – 4 ст.л;
  • вода, 2 ст.л.

Процес приготування котлет

Капусту тонко шаткуємо, заливаємо кип’ятком і залишаємо на час, щоб капуста стала м’якша. Якщо у вас стара, дуже жорстка капуста, тоді листи можна відварити, охолодити і потім нарізати.

Цибулю відправляємо в блендер і подрібнюємо до стану пюре.

Змішуємо цибулю з фаршем, додаємо віджату від води капусту.

Додаємо сіль і перець, ваші улюблені спеції для котлет, вимішуємо масу до однорідності, додаємо яйце, перемішуємо.

Формуємо котлети і викладаємо у форму, змащену олією.

Беру 500 грам фаршу, 15 хвилин і гора котлет на столі, без метушні і смаження. Мамин швидкий рецепт

Для соусу змішуємо сметану і томатну пасту, воду і заливаємо котлети.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо котлети 30 хвилин.

Подаємо котлети з картопляним пюре, відвареними крупами, вермішеллю і макаронами, маринованими помідори і огірочками.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: