Беру гречку, фарш і готую смачну вечерю: окремо гречку більше не готую

Я взяла гречку і фарш і приготувала нову і дуже смачну страву!

Необхідні продукти:

  • Фарш (в мене свинина + яловичина) – 800 гр.
  • Гречка – 100 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Сметана – 180 гр.
  • Сіль, перець – за смаком.

Покроковий процес приготування:

1. Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо. Половину відправляємо до фаршу, а другу половину обсмажити на олії.

2. Моркву натираємо на дрібній тертці і відправляємо до цибулі. Солимо до смаку і смажимо до готовності.

3. Гречку я заздалегідь відварила до готовності. До неї відправляємо зажарку і перемішуємо.

4. Фарш солимо і перчимо до смаку і ретельно вимішуємо. Я злегка фарш відбиваю, щоб котлети вийшли м’якшими.

5. Фарш ділимо на 8 частин і формуємо “колобки”.

6. Тепер приготуємо заливку. Для цього в глибоку тарілку відправляємо три курячих яйця, 180 гр. сметани і перемішуємо. Додаємо сіль за смаком, натертий сир і ретельно перемішуємо.

7. Деко застелити пергаментним папером і викласти м’ясні “колобки”. В “колобку” робимо поглиблення і в кожне поглиблення викладаємо гречку. Заливаємо зверху соусом і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 40-45 хвилин.

Беру гречку, фарш і готую смачну вечерю: окремо гречку більше не готую

Це моє улюблене поєднання гречки і м’яса. Котлети виходять дуже смачними і соковитими. Мені здається це ідеальна страва для вечері! Як то кажуть, два в одному і гарнір і м’ясо, не вистачає тільки свіжого салату з помідорів і огірка. Смачного!

Беру гречку, фарш і готую смачну вечерю: окремо гречку більше не готую

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: