Беру картоплю, цибулю, молоко і готую оригінальну страву

Ніжний смак картоплі в поєднанні з ароматом різних трав припаде до душі всім вашим близьким.

Ніжна картопля «Буланжер» порадує всю вашу сім’ю. Готувати її швидко і легко! Ділюся рецептом, про який мені розповіла мама.

Інгредієнти

  • цибуля – 2 шт .;
  • картопля – 1 кг;
  • прованські трави – 1 ч.л .;
  • молоко – 380 мл .;
  • масло вершкове – 55 г;
  • сіль перець.

Приготування

Картоплю чистимо, промиваємо та нарізаємо кружечками.

Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями.

Форму змащуємо будь-яким маслом і викладаємо шарами нарізану картоплю з цибулею (залишаємо трохи картоплі на останній шар). Кожен шар солимо, додаємо трохи перцю і трав.

Молоко доводимо до кипіння і заливаємо ним картоплю. Викладаємо решту картоплі, потім розподіляємо вершкове масло по верхньому шару, солимо і перчимо, додаємо спеції. Накриваємо все фольгою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години.

Через вищеназване час виймаємо картоплю «Буланжер» з духовки і кличемо всіх до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: