Беру сир та майонез. Рецепт м’якого та хрумкого сирного печива

Раніше було багато рецептів здоби з майонезом, але сьогодні багато хто їх забув. Пропоную вам спробувати цей рецепт м’якого та хрумкого сирного печива.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • сир домашній, 300 г;
  • масло вершкове, 100 г;
  • майонез, 1 ст. л;
  • цукор, 3 ст. л;
  • розпушувач, 1 ч. л;
  • ванілін до смаку, сіль дрібка;
  • борошно, 400 г.

Процес приготування

Розм’якшене вершкове масло з’єднуємо з сиром і вимішуємо до однорідності.

Додаємо сіль дрібку, цукор, ванілін, перемішуємо.

Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем, висипаємо в масу.

Вимішуємо м’яке тісто, маса виходить дуже піддатливою.

Стіл посипаємо борошном і викладаємо тісто.

Беру сир та майонез. Рецепт м'якого та хрумкого сирного печива

Ділимо тісто на 2 частини і кожен розкачуємо в пласт із товщиною близько 2 – 3 мм.

Змащуємо пласт вершковим маслом та посипаємо цукром.

Беру сир та майонез. Рецепт м'якого та хрумкого сирного печива

Згортаємо рулет і ріжемо його порційними шматочками – трубочками.

Беру сир та майонез. Рецепт м'якого та хрумкого сирного печива

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво. Можна змастити жовтком та посипати цукром. Випікаємо при 180 градусах близько 25-30 хвилин.

Беру сир та майонез. Рецепт м'якого та хрумкого сирного печива

Печиво виходить м’яким, хрумким і дуже смачним. Можна пласт тіста посипати корицею з цукром або маком, шматочками горіхів з цукром, родзинками, будь-якими солодкими посипками. Дуже цікаво виходить із цедрою лимона та цукром, тоді печиво виходить із легким цитрусовим смаком та ароматом.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: