Без духовки і желатину: шоколадний торт з горіхами

Пропонуємо вам приготувати дуже цікавий десерт. Він дуже простий і доступний кожному. І прекрасно підійде для сімейного чаювання. Готується торт просто і швидко. Без використання желатину і без випічки.

Необхідні продукти

  • 300 грам печива
  • 150 + 50 грам вершкового масла
  • 300 грам шоколаду
  • 350 грам сиру
  • 200 мілілітрів вершків
  • 200 грам горіхів

Шоколадний торт з горіхами: процес приготування

Печиво подрібнюємо до стану дрібної крихти і додаємо розтоплене вершкове масло (150 гр.), Добре перемішуємо.

Форму застилає пергаментним папером і промазуємо маслом. Висипаємо в неї підготовлену масу і склянкою формуємо з неї основу торта (дно і бортики). І ставимо в холодильник на 30 хвилин.

У сковороду кладемо вершкове масло, розтоплюємо і додаємо вершки. Доводимо все до кипіння і кладемо подрібнений шоколад. Масу добре розтоплюємо до повного розчинення і всипаємо підготовлені горіхи, ми використовували арахіс. Але його можна замінити на волоські горіхи або будь-які інші на ваш смак. Все перемішуємо і перекладаємо в іншу миску.

В отриману шоколадно-арахісову масу додаємо сир і все збиваємо блендером до однорідної маси.

Дістаємо основу з холодильника і виливаємо в неї підготовлену суміш. Прибираємо торт в холодильник на 7-8 годин. Потім дістаємо, знімаємо кільце від форми. І прибираємо шматочок пергаментного паперу. Зверху присипаємо його пісочною масою. І подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: