Без духовки. Торт на сковороді: просто і смачно!

Торт на сковороді, рецепт приготування

Пишний, великий і смачний торт з домашнім сиром і ніжним кремом.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сметана і згущене молоко по 200 г;
  • цукор – 180 г;
  • олія соняшникова – 3 ст.л;
  • борошно – 380 г;
  • домашній сир – 500 г;
  • сода – 1 ч.л .;
  • оцет – 1 ст.л;
  • шоколад і печиво для декору;
  • ванілін за смаком.

Процес приготування торта

Сметану змішуємо з цукром і збиваємо.

Соду гасимо оцтом, додаємо в масу, вимішуємо.

Вливаємо олію і перемішуємо.

Борошно просіваємо і всипаємо в масу, вимішуємо м’яке і еластичне тісто.

Робочу поверхню присипаємо борошном і викладаємо тісто, скачуємо в ковбаску і ріжемо на 8 частин.

З кожної частини розкачуємо коло з діаметром вашої сковороди і випікаємо їх на сухій і розігрітій сковороді до рум’яності з двох сторін.

Домашній сир збиваємо і частинами додаємо згущене молоко, збиваємо.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обмазуємо верх і боки.

Прикрашаємо крихтою з печива і тертого шоколаду.

Відправляємо торт в холодильник на ніч. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: