Пишний, великий і смачний торт з домашнім сиром і ніжним кремом.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- сметана і згущене молоко по 200 г;
- цукор – 180 г;
- олія соняшникова – 3 ст.л;
- борошно – 380 г;
- домашній сир – 500 г;
- сода – 1 ч.л .;
- оцет – 1 ст.л;
- шоколад і печиво для декору;
- ванілін за смаком.
Процес приготування торта
Сметану змішуємо з цукром і збиваємо.
Соду гасимо оцтом, додаємо в масу, вимішуємо.
Вливаємо олію і перемішуємо.
Борошно просіваємо і всипаємо в масу, вимішуємо м’яке і еластичне тісто.
Робочу поверхню присипаємо борошном і викладаємо тісто, скачуємо в ковбаску і ріжемо на 8 частин.
З кожної частини розкачуємо коло з діаметром вашої сковороди і випікаємо їх на сухій і розігрітій сковороді до рум’яності з двох сторін.
Домашній сир збиваємо і частинами додаємо згущене молоко, збиваємо.
Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обмазуємо верх і боки.
Прикрашаємо крихтою з печива і тертого шоколаду.
Відправляємо торт в холодильник на ніч. Смачного!