Бігус зі свіжої капусти з яловичиною. Оригінальний рецепт з Польщі

Бігус зі свіжої капусти з яловичиною – знаменитий польський рецепт з яловичини, смак якого Вам неодмінно сподобається.

Необхідні продукти:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Капуста білокачанна – 1 кг.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Перець чорний – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Соняшникова олія
  • Зелень – за смаком.

Покроковий процес приготування:

Наріжте м’ясо великими кубиками. В казані розігрійте соняшникову олію і викладіть туди м’ясо. Прожарте до рум’яності.

Потім додайте нарізану цибулю.

М’ясо з цибулею необхідно потушкувати 8 хвилин.

Нарізану соломкою моркву додайте до м’яса і тушкуйте ще 8 хвилин. Поперчіть і посоліть на Ваш смак.

Наріжте помідори кубиками і додайте в казан. Тушкуйте ще п’ять хвилин.

Наріжте і посоліть капусту, ретельно вимішуйте руками. Капусту додайте до овочів з м’ясом, накрийте кришкою і тушкуйте близько години, періодично перемішуючи.

Бігус зі свіжої капусти з яловичиною готовий!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: