Біляші від душі. Мама навчила, тепер біляші готую тільки за цим рецептом

Ніжні, м’які, з соковитою та ароматною начинкою біляші, готуються просто, зі стандартного набору продуктів, просто на воді, без жодних надмірностей та доповнень. Чим простіше – тим смачніше.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 400 г;
  • вода, 450 мл;
  • борошно, 600 г;
  • цукор, 1 ст. л;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • цибуля, 1 шт;
  • дріжджі, 7 г.

Процес приготування

Для фаршу краще взяти різні сорти м’яса, щоб начинка вийшла з багатим смаком. Цибулю натираємо, а краще дуже дрібно ріжемо, щоб фарш став соковитим.

У теплій воді розчиняємо сіль та цукор, дріжджі, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.

У рідку основу всипаємо борошно частинами, вливаємо трохи олії і вимішуємо масу до м’якості.

Накриваємо ємність та залишаємо в теплому місці на 1 годину.

Стіл та руки змащуємо олією і починаємо формувати біляші з начинкою. Тісто буде дуже м’яким, тому дійте акуратно, ретельно защипуйте краї.

Обсмажуємо біляші на олії і викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати надлишки олії.

Начинка виходить дуже соковитою за рахунок нарізаної цибулі, смачної через фарш асорті, сам біляш м’який і пишний, завдяки універсальному і простому тісті.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: