Більше ніякої метушні з тістом! Торт зі смаком морозива за 30 хвилин

Цей торт давно відомий всім любителям оригінальних і простих десертів. Готується він просто за нашим рецептом і з найдоступніших продуктів.

Для приготування коржів вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 180 г;
  • яйця – 3 шт;
  • сіль – щіпка;
  • згущене молоко – 300 г;
  • розпушувач – 10 г.

Для приготування крему:

  • згущене молоко – 80 г;
  • вершки жирні – 500 г;
  • ванільний цукор – 80 г.

Покроковий процес приготування торта зі смаком морозива

Яйця змішуємо з сіллю і добре збиваємо до густої і стійкою піни, потім додаємо згущене молоко.

Борошно просіваємо з розпушувачем і додаємо до яєчної маси, ретельно вимішуємо тісто до однорідності.

Тісто ділимо на дві частини. Деко застеляємо пергаментом, виливаємо одну частину тіста.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо корж 6 – 7 хвилин до рум’яності. Також випікаємо і другий корж.

Збиваємо холодні вершки з ванільним цукром, потім невеликий цівкою вливаємо згущене молоко, не перестаючи збивати масу.

Коржі повинні охолонути, а потім розріжте їх на дві частини і формуйте торт з 4 шарів коржів, перемазаних кремом.

Готовий торт потрібно поставити в холодильник на пару годин, щоб він добре просочився. За своїм бажанням, прикрасьте торт.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: