Білий торт з полуницею! Такий простий і красивий, хоч кожен день роби

Білий торт з полуницею, рецепт приготування

Дуже гарний торт, повністю покритий білим кремом і прикрашений полуницею.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 8 шт;
  • цукор – 200 г;
  • борошно – 200 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • масло вершкове – шматочок;
  • сметана жирна – 300 г;
  • цукор – 200 г.

Процес приготування торта

Відокремлюємо білки від жовтків.

Збиваємо білки до густої і стійкою піни, потім всипаємо цукор і збиваємо.

Збиваємо жовтки і змішуємо обидві маси.

Просіваємо борошно, змішуємо з розпушувачем і всипаємо частинами в масу, акуратно всипаємо і перемішуємо міксером.

Змащуємо вершковим маслом форму і викладаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 25 – 30 хвилин. Перевіряємо готовність паличкою.

Збиваємо сметану з цукром до пишності.

Бісквіт остуджуємо і ріжемо на 4 коржа.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обмазуємо з боків і ставимо торт в холодильник на 3 години.

Виймаємо торт і прикрашаємо його полуницею.

Білий торт з полуницею! Такий простий і красивий, хоч кожен день роби

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: