Дуже гарний торт, повністю покритий білим кремом і прикрашений полуницею.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця – 8 шт;
- цукор – 200 г;
- борошно – 200 г;
- розпушувач – 1 ч.л;
- масло вершкове – шматочок;
- сметана жирна – 300 г;
- цукор – 200 г.
Процес приготування торта
Відокремлюємо білки від жовтків.
Збиваємо білки до густої і стійкою піни, потім всипаємо цукор і збиваємо.
Збиваємо жовтки і змішуємо обидві маси.
Просіваємо борошно, змішуємо з розпушувачем і всипаємо частинами в масу, акуратно всипаємо і перемішуємо міксером.
Змащуємо вершковим маслом форму і викладаємо тісто.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 25 – 30 хвилин. Перевіряємо готовність паличкою.
Збиваємо сметану з цукром до пишності.
Бісквіт остуджуємо і ріжемо на 4 коржа.
Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обмазуємо з боків і ставимо торт в холодильник на 3 години.
Виймаємо торт і прикрашаємо його полуницею.