Божественно смачний пляцок «Ніжність»

Пляцок «Ніжність» - рецепт приготування

Від такої ніжності і божественних смакових якостей всі будуть в захваті. Цей пляцок не просто смачний, він чудовий. Виглядає він досить ефектно, тому його з гідністю можна подати і до святкового столу. Рекомендую всім спробувати таку смакоту і розбавити своє меню новими відмінними смаками.

Необхідні інгредієнти

  • 200 гр маргарину
  • 150 гр цукрового піску
  • 3 яйця
  • 150 гр сметани
  • 3 столові ложки молока
  • 300 гр борошна
  • 1 пакетик розпушувача
  • 1 столова ложка какао

Для кульок

  • 200 гр сиру
  • 3 столові ложки цукрового піску
  • 1 жовток
  • 5-6 столових ложок кокосової стружки

Для крему

  • 2 склянки молока
  • 1 яйце
  • 150 гр цукрового піску
  • 2 столові ложки борошна з гіркою

Покроковий процес приготування пляцка «Ніжність»

В першу чергу в окрему ємність відправляємо сир, цукровий пісок, жовток і кокосову стружку. Добре все розтираємо.

Після чого з отриманої маси формуємо кульки, розміром з волоський горіх. Прибираємо їх в морозилку на півгодини.

Розм’якшений маргарин перетираємо з цукровим піском. Потім додаємо сюди яйця і білок, який залишився. Використовуючи міксер, збиваємо все.

Після чого відправляємо сюди сметану, борошно, розпушувач і молоко. Добре все перемішуємо.

Беремо форму для випічки і змащуємо її маслом. Викладаємо сюди половину підготовленого тіста.

У тісто, що залишилося додаємо дві столові ложки какао і добре перемішуємо. Після чого відправляємо його поверх білого тіста. Потім укладаємо кульки, вдавлюючи їх в тісто.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 °, на 40 – 45 хвилин.

Тепер беремося за приготування заварного крему. Для цього в окремій ємності збиваємо яйця з цукром і ваніллю. При цьому потрібно додавати борошно.

Потім вливаємо дві склянки молока і ставимо на вогонь. Він повинен бути мінімальним. Постійно помішуючи віночком, доводимо до загустіння.

Після закінчення потрібного часу дістаємо пиріг з духовки і залишаємо його остигати. Потім викладаємо поверх заварний крем і присипаємо какао.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: