Булочки-виручалочки! Готую завжди замість бутербродів

Булочки довгий час залишаються свіжими і м’якими, тому такий перекус своїй дитині в школу, ви можете готувати раз в кілька днів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 350 г;
  • цукор – 25 г;
  • молоко – 250 мл;
  • дріжджі сухі – 6 г;
  • олія рослинна – 30 мл;
  • сіль – половина ч.л;
  • ковбаса – 22 шматочка;
  • жовток – 1 шт.

Борошно просіваємо, додаємо сіль, цукор, дріжджі і перемішуємо всі інгредієнти.

Вливаємо в суху масу молоко і змішуємо все, додаємо олію і вимішуємо м’яке тісто.

Накриваємо тісто рушником і ставимо в тепле місце на 40 – 50 хвилин щоб воно добре підійшло.

Ділимо тісто на 4 частини, стіл посипаємо борошном і розкатуємо пласти, з яких вирізаємо кружечки, з діаметром, трохи більше, ніж кружки ковбаси.

На коло тіста кладемо ковбасу, знову тісто, ковбаса і тісто. Зберіть всі булочки таким чином і защипніть краї. Верхній шар тіста можна трохи надрізати ножем, щоб вийшла сіточка з тіста, тоді ковбаса стане рум’яною при запіканні.

Викладаємо булочки на деко, застелене пергаментом, змащуємо їх збитим жовтком і залишаємо на 20 хвилин.

Булочки-виручалочки! Готую завжди замість бутербродів

До ковбаси можна додати невеликі кубики твердого сиру, присипати все свіжою, нарізаною зеленню.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо 25 – 30 хвилин.

Булочки-виручалочки! Готую завжди замість бутербродів

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: