Бутербродне масло для сніданку: 4 рецепта з різними добавками

Сьогодні у нас прості, ледачі, але дуже допомагаючі у житті рецепти: бутербродне масло для швидкого сніданку.

Чотири варіанти приготування закуски полегшать вам процес приготування їжі – і зроблять ранок легким і бадьорим. На створення намазки у вас піде максимум п’ять хвилин часу, основним інгредієнтом буде масло. Як доповнення пропоную використовувати ковбасу чи м’ясо, твердий сир, слабкосолений оселедець і зелень. Якщо ви вже робили таке масло, запропонуйте свої варіанти: нам буде дуже цікаво.

Склад продуктів

Рецепт №1:

  • 100 ковбаси (м’яса);
  • 100 грам вершкового масла.

Рецепт №2:

  • 100 грам твердого сиру;
  • 50 грам вершкового масла.

Рецепт №3:

  • 100 грам малосольного філе оселедця;
  • 100 грам вершкового масла.

Рецепт №4:

  • свіжа зелень;
  • 100 грам вершкового масла;
  • сіль за смаком.

Бутербродне масло для швидкого сніданку: покроковий процес приготування

Робимо ковбасне масло по першому рецепту. Натираємо на грубій тертці варену ковбасу і перекладаємо її в миску. Якщо будете використовувати більш корисне відварне м’ясо, наріжте його маленькими кубиками.

У миску з ковбасою додаємо розм’якшене вершкове масло (його необхідно заздалегідь дістати з холодильника). Все ретельно розминаємо виделкою до однорідності.

За другим рецептом у нас вийде сирне масло. На твердій тертці натираємо будь-який сир твердих сортів і відправляємо його в миску.

Додаємо до сиру м’яке вершкове масло, перемішуємо.

Порада. Для другого рецепта масла знадобиться в два рази менше, так як сир жирний сам по собі.

Третій рецепт: оселедцеве масло. Слабосолений оселедець розбираємо на філе, знімаємо шкірку і нарізаємо маленькими кубиками.

Перекладаємо шматочки риби в миску, змішуємо з м’яким вершковим маслом – і начинка №3 готова.

І останній варіант, зелене масло. Великий пучок будь-якої зелені (я брала петрушку разом з кропом) дрібно нарізаємо ножем.

М’яке вершкове масло кладемо в миску, солимо його і змішуємо з зеленню. Розминаємо ретельно виделкою до однорідності.

Бутербродне масло для швидкого сніданку краще зробити заздалегідь, розкласти по чистим сухим баночках і прибрати на зберігання в холодильник.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: