Чарівний салат з пекінською капустою. Ділюся рецептом

Ще один рецепт вітамінного салату. У ньому багато свіжих овочів і дуже різноманітний смак. Для пікантності ми додали в нього яблучко, краще використовувати кисло-солодке, тоді салат буде більш цікавий.

Необхідні продукти:

  • пів качана пекінської капусти
  • 1 яблуко
  • 1 морква
  • 1 столова ложка яблучного оцту

Для заправки

  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування:

Дрібно шаткуємо пекінську капусту. Перекладаємо в глибокий салатник.

Очищену моркву натираємо на тертці і відправляємо до капусти.

Яблуко очищаємо від шкірки і насіння, а потім нарізаємо кубиком. Кладемо його в невелику чашку і поливаємо оцтом, перемішуємо і кладемо його до решти продуктів.

Приготуємо заправку. У чашку всипаємо сіль і перець за смаком, додаємо гірчицю і оливкову олію, перемішуємо. Готовий соус виливаємо в салат, перемішуємо і подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: