Часниково-сирні грінки: стануть ідеальним доповненням до першої страви

Часниково-сирні грінки - рецепт приготування

Часниково-сирні грінки – прекрасна річ для швидкого, але дуже смачного перекусу або для апетитної закуски. Готуються просто і зі звичних інгредієнтів.

Необхідні інгредієнти

  • Багет – 1 шт.
  • Масло вершкове – 100 г
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Сир – 100 г
  • Зелень (будь-яка) – за смаком

Як приготувати часниково-сирні грінки до супу

Візьміть один багет і наріжте його на кружечки. В окремий посуд кладіть 100 грам м’якого вершкового масла і сюди ж натріть 2 зубчики часнику. Тепер додайте трохи зелені (можна сушену або свіжу) і натріть 100 грам сиру на дрібній тертці. Розмішайте гарненько.

Візьміть шматочок багета і змастити його з двох сторін приготовленою часниково-сирною масою. Викладіть грінки на деко і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 5-7 хвилин.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: