Чебуреки з м’ясом – борошно, вода і олія: ніхто не вірить, що я готую їх так просто

Найпростіший і елементарний рецепт тіста для швидких чебуреків. Я дуже люблю цей рецепт, чебуреки виходять золотистими, рум’яними, з пухирцями, дуже смачні і соковиті. Ніякої метушні на кухні.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, близько 500 г;
  • кип’яток, 200 мл;
  • сіль, 1 ч.л;
  • олія соняшникова, 3 ст.л.

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш, 400 г;
  • цибуля;
  • сіль і перець;
  • олія соняшникова, 3 ст.л.

Процес приготування

Просіяне борошно змішуємо з сіллю і вливаємо кип’яток і олію.

Вимішуємо тісто спочатку лопаткою, а потім руками. Маса повинна вийти м’якою і еластичною.

Накриваємо тісто і залишаємо на 10 хвилин.

Стіл присипаємо борошном і вимішуємо тісто, розкачуємо в ковбаску і ріжемо її порційними шматочками, кожен скачуємо в колобок. Накриваємо плівкою і залишаємо на час.

Фарш змішуємо з цибулею, сіллю і перцем.

Порада: я використовую дрібно різану зелену цибулю, виходить дуже смачно. Але ви можете взяти і звичайну, просто дрібно її наріжте.

Розкачуємо кожен колобок в коржик, на один край викладаємо начинку і защипуємо краї.

Чебуреки з м'ясом - борошно, вода і олія: ніхто не вірить, що я готую їх так просто

Чебуреки з м'ясом - борошно, вода і олія: ніхто не вірить, що я готую їх так просто

Обсмажуємо в розігрітій олії з двох сторін, викладаємо на паперові рушники, щоб видалити надлишки олії і складаємо на тарілку.

Виходить дуже смачний обід або вечеря, перекус.

Чебуреки з м'ясом - борошно, вода і олія: ніхто не вірить, що я готую їх так просто

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: