Чому таке м’ясо хочуть всі? І на святковий стіл і на кожен день

Запечене з чорносливом м’ясо на святковий стіл. Якщо не любите чорнослив, беріть курагу. Таке м’ясо відмінно підходить в якості гарячої страви або холодної закуски.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина, 500 г;
  • сіль, спеції, суміш перців;
  • чорнослив, 200 г.

Процес приготування

Ріжемо м’ясо так, щоб вийшов пласт.

Змішуємо сіль з сумішшю перців і спеціями, можна ще додати пропущений через прес часник.

Змащуємо маринадом м’ясо і залишаємо маринуватися на кілька годин або на ніч.

Чорнослив ріжемо шматочками і викладаємо на одну сторону м’яса і звертаємо тугий рулет.

Обертаємо ниткою, потім щільно фольгою. Викладаємо у форму.

Запікаємо при 220 градусах близько 40 – 50 хвилин.

Прибираємо фольгу і запікаємо 20 хвилин.

Таке м’ясо можна подавати як гарячою стравою або охолоджуємо, прибираємо нитки і ріжемо скибочками, подаємо у вигляді нарізки на святковий стіл.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: