Абсолютно елементарний рецепт для тих, у кого зовсім мало часу на стояння біля плити.
На все про все у вас піде 10-15 хвилин часу, а результат обов’язково порадує: вийде з одного боку проста, а з іншого – дуже соковита, ніжна і смачна гаряча закуска. Чудова страва з пекінської капусти та сиру – це таке вдале поєднання, що відмовитися неможливо. Китайська капуста рідко використовується для приготування гарячого, частіше вона йде в салати. А цей рецепт вам обов’язково стане в нагоді.
Необхідні інгредієнти:
- половина качана пекінської капусти;
- 120 грам сиру;
- три курячих яйця;
- три столові ложки пшеничного борошна;
- сіль і чорний мелений перець – за смаком.
Як приготувати страву з пекінської капусти та сиру
Пекінську капусту нарізаємо невеликими шматочками, перекладаємо в глибокий посуд.
Забиваємо в неї курячі яйця, адигейський сир: його необхідно розкришити руками, але не дуже дрібно – смачно, коли в готовій страві трапляються шматочки сиру.
Гарненько все солимо і перчимо до смаку. Буде дуже смачно з подрібненим часником: але це вже орієнтуйтеся на свій смак.
Всипаємо в інші інгредієнти 2-3 столові ложки пшеничного борошна і перемішуємо.
На добре розігріту сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії, викладаємо половину капустяної маси.
Розрівнюємо її, трохи придавлюємо. закриваємо сковороду кришкою.
Готуємо на невеликому вогні, 4-5 хвилин з одного боку.
Потім перевертаємо лопаткою, готуємо ще 5 хвилин з іншого боку. Все те ж саме проробляємо з другою половиною капусти.
Перед подачею на стіл розрізаємо «млинці» на чотири частини і поливаємо сметаною (можете використовувати будь-який соус за смаком).