Десерт з дитинства – шоколадна ковбаса. Мій рецепт

У багатьох сучасних рецептах шоколадної ковбаси, є багато вершкового масла і тому десерт виходить дуже жирним і шкідливим для фігури. Але я використовую рецепт, де немає величезної кількості масла і тому ковбаса виходить не такою жирною.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво, 1 кг;
  • масло вершкове, 250 г;
  • какао, 130 г;
  • цукор, 100 г;
  • молоко, 200 г.

Процес приготування ковбаси

Печиво подрібнюємо в крихту будь-яким зручним для вас методом.

У ємності змішуємо масло, цукор і какао, топимо до однорідності на невеликому вогні.

Вливаємо молоко, перемішуємо до однорідності, але до кипіння не доводити. Знімаємо з плити.

Всипаємо крихту в масу і вимішуємо. Я це роблю руками (звичайно, коли маса охолоне до теплого стану).

З такої кількості маси, я формую 4 ковбаски.

Обертаю кожну харчовою плівкою і відправляю на кілька годин в морозильну камеру.

Знімаю плівку і обсипаю цукровою пудрою. Можна ще залишити на столі на 30 хвилин і прокатати по кокосовій стружці, тоді виходить ще смачніше або обкатати в цедрі.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: