Ділюся рецептом приготування смачного і хрусткого салату з капусти

Сьогодні показую як приготувати хрусткий і дуже корисний салат зі свіжої капусти. У ньому дуже багато вітамінів, приготувати його дуже легко, виходить дуже смачно і корисно.

Необхідні продукти:

  • Капуста свіжа – 1/2 качана.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський червоний – 1/2 шт.
  • Перець болгарський зелений – 1/2 шт.
  • Сіль – 1 чайна ложка.
  • Соняшникова олія – 100 мл.
  • Цукор – 1 чайна ложка.
  • Оцет 9% – 3 ст ложки.

Покроковий процес приготування:

1. Молоду капусту нарізаємо тонкою соломкою і перекладаємо в глибокий салатник.

2. Одну середню морквину натираємо на середній тертці і додаємо до капусти.

3. Половину червоного і половину зеленого болгарського перцю нарізаємо дрібною соломкою і також додаємо в салатник.

4. Додаємо одну чайну ложку солі і все добре проминаємо руками, щоб овочі дали свій сік.

5. Беремо 3 столові ложки 9% оцту і розмішуємо в ньому одну чайну ложку цукру.

6. Додаємо оцет в салат а також додаємо 100 мл олії і все добре перемішуємо.

7. Даємо салату настоятися 10-15 хвилин, наш вітамінний салат з капусти і овочів готовий.

Овочі виділяють свій сік і салат виходить дуже соковитим, хрустким і ніжним. Такий салат ми їли завжди в дитинстві в школі, він дуже смачний і корисний.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: