Додала в тісто цибулю і залила окропом: смачніше млинців не пробувала

Тонкі та ажурні млинці ви можете подавати з різною начинкою, навіть подавати просто так. На заварному тісті вони виходять просто розкішними.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 4 шт.;
  • сіль дрібку;
  • цукор, 1 ст. л;
  • молоко, 700 мл;
  • олія рослинна, 70 г;
  • окропу, 300 мл;
  • борошно, 300 г;
  • цибуля, 3 шт.

Процес приготування

Для млинців ви можете зробити соус зі сметани та соєвого соусу або сметани та рубаного кропу та часнику.

Яйця перемішуємо з дрібкою солі віночком і вливаємо молоко.

Борошно просіюємо та всипаємо в молоко, вимішуємо до однорідності.

Цибулю подрібнюємо за допомогою блендера та вливаємо пару ложок молока. Перебиваємо масу до однорідності.

Вмішуємо в тісто цибулю, добре перемішуємо та вливаємо окріп. Інтенсивно вимішуємо тісто і вливаємо олію.

Залишаємо тісто на 15 хвилин і приступаємо до обсмажування млинців.

Додала в тісто цибулю і залила окропом: смачніше млинців не пробувала

Подавайте такі млинці з будь-якою начинкою, навіть просто з цибулею, морквою і грибами, кропом, виходить дуже апетитно і смачно. Поливаємо сметаною або готуємо соуси. Якщо ви вибиратимете начинки, не забувайте про м’ясний з обсмаженого фаршу, просто грибний, з курячої або свинячої печінки з овочами. Якщо загорнути в млинець шинку та сир, обсмажити млинці на вершковому маслі, вийде чудова закуска з розплавленим сиром.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: