Млинці на заварному тісті виходять тонкими, ажурними, ніжними. Начинку ви можете брати будь-яку, але з м’ясною вони будуть найапетитнішими і смачнішими.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- молоко, 350 мл;
- кип’яток, 150 мл;
- яйця, 2 шт.;
- цукор, 25 г;
- сіль дрібка;
- олія соняшникова, 25 г;
- борошно, 200 г.
Для приготування начинки необхідно:
- відварене м’ясо, 500 г;
- цибуля, 1 шт;
- бульйон;
- масло вершкове, 35 г;
- сіль, перець, спеції, зелень, часник.
Процес приготування
Просіюємо борошно і змішуємо із сіллю та цукром, яйцями, перемішуємо та вливаємо молоко, вимішуємо до однорідності.
Вливаємо кип’яток і перемішуємо. Дивіться. Щоб тісто виходило не надто густим і не дуже рідким, просто коригуйте кількість води, яка вливається. Чим рідкішим буде тісто, тим тоншими виходять млинці.
Залишаємо тісто на 15 хвилин.
Для начинки подрібнюємо відварене м’ясо і змішуємо з обсмаженою цибулею, сіллю, перцем, вершковим маслом, спеціями та зеленню. Якщо начинка виходить жорсткою, влийте трохи бульйону, у якому відварювалося м’ясо.
Смажимо млинці з двох сторін і складаємо стопочкою.
Формуємо млинці конвертиком або трубочкою із начинкою.
Розтоплюємо вершкове масло, обмочуємо конвертики та обсмажуємо на сковороді.
Млинці виходять з ароматною, хрусткою скоринкою, з соковитою та смачною, ситною начинкою. Подавати можна зі сметаною або з салатами із свіжих овочів.