Домашні пиріжки з капустою: універсальне тісто, яке ідеальне з будь-якою начинкою

Домашні пиріжки з капустою - рецепт приготування

Смачні, апетитні і прості пиріжки з капустою з універсального тіста.

Складові:

  • борошно – 1 кг;
  • яйця – 2 шт;
  • тепле молоко – 500 мл;
  • цукор – 50 г;
  • сіль – 10 г;
  • рослинна олія рафінована – 100 мл;
  • свіжі дріжджі – 30 г або сухі, 10 г.

Начинка:

  • тушкована капуста з зеленню;

Приготування пиріжків з капустою

В молоко додаємо цукор, сіль і дріжджі. Потім додаємо яйця і рослинну олію, вимішуємо.

Додаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто. Кладемо тісто в пакет і прибираємо на ніч у холодильник.

Таке тісто можна використовувати вранці, можна відправити в морозильну камеру, воно буде довго зберігатися.

Другу частину тіста обминаємо і ділимо на порційні шматочки і формуємо пиріжки з капустяною начинкою або будь-якою іншою на ваш смак.

Пиріжки можна обсмажити на сковороді в рослинній олії або запекти в духовці при 180 С протягом 20 – 25 хвилин. Попередньо змастивши верх збитим яйцем. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: