Домашня ковбаса сільська зі свинини. Найкращий рецепт

Дуже смачна, пікантна і ароматна ковбаса зі свинини. Набір спецій роблять ковбасу просто дивовижною.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина нежирна, 4 кг;
  • свинина жирна, 1 кг;
  • цибуля гранульована, 2 ст.л;
  • сіль, 4 ст.л;
  • сіль нітритна, 1 ч.л;
  • гірчиця в зернах, 1 стт.л;
  • часник, 6 – 8 зубчиків;
  • коріандр, 1 ст.л;
  • перець чорний, селера, по 1 ч.л;
  • к0ньяк, 100 мл;
  • вода крижана, 500 мл;
  • масло вершкове, 50 г;
  • оболонка, 8 м.

Процес приготування ковбаси

М’ясо ріжемо на дрібні шматочки і змішуємо з усіма спеціями, пропущеним через прес часником, к0ньяком, крижаною водою. Масу дуже добре вимішуємо руками протягом декількох хвилин.

Частина фаршу змішуємо з нітритною сіллю, потім змішуємо обидві частини фаршу і вимішуємо.

Накриваємо кришкою ємність і ставимо на ніч у холодильник.

Наповнюємо оболонки фаршем. Пров’язуємо ковбаски мотузочками.

Доводимо воду до кипіння і опускаємо кружечки ковбаси – не більше 2 кружечків. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і залишаємо на 40 хвилин.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом і викладаємо ковбасу, запікаємо 30 -40 хвилин при 220 градусах. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: