Домашня ковбаса українська з часником. Рецепт зі свинини!

Ковбаса українська з часником - відмінний рецепт

Смачна, пряна, ароматна і дуже соковита ковбаска. Набір продуктів і спецій – самий звичайний.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина – 2 кг;
  • підчеревина або сало – 500 г;
  • часник – 2 головки;
  • сіль – 30 г;
  • перець – 1.5 ч.л;
  • спеції за смаком;
  • лист лавровий – 3 шт;
  • оболонка натуральна (калібр 38 \ 40).

Процес приготування української ковбаси

М’ясо і сало ріжемо дрібними шматочками, заправляємо сіллю, перцем, вашими улюбленими спеціями. Дуже добре вимішуємо.

Додаємо подрібнений часник, подрібнений лавровий лист.

Залишаємо фарш просочуватися протягом 6 – 8 годин.

Набиваємо оболонку зручним для вас способом.

Викладаємо ковбасу в форму, наливаємо трохи води і запікаємо 40 хвилин при 180 градусах. Попередньо проколіть ковбасу голкою.

Порада: набивати оболонку можна і за допомогою відрізаного горлечка пластикової пляшки у вигляді лійки або користуватися м’ясорубкою з насадкою.

Домашня ковбаса українська з часником. Рецепт зі свинини!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: