Домашній хліб з хрусткою скоринкою: простий рецепт

Домашній ароматний хліб з хрусткою скоринкою і нереально ніжною м’якушкою – що може бути краще?

Напевно у кожної господині є свій унікальний рецепт цієї досить нескладною випічки, а якщо немає, скоріше запишіть наш і порадуйте своїх близьких неймовірно смачним свіжоспеченим хлібом. Ми підготували для вас досить простий рецепт домашнього хліба. Вам знадобиться мінімум інгредієнтів і кілька годин часу, але результат перевершить всі очікування!

Складові

  • Вода – 0,5 л
  • Дріжджі – 50 г
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.
  • Пшеничне борошно – 6-7 скл.

Як приготувати домашній хліб з хрусткою скоринкою

Спершу приготуйте опару. Залийте свіжі дріжджі 100 мл теплою водою і розмішайте їх. Дайте постояти 15-20 хв.

У велику миску вилийте опару. Додайте соняшникову олію, цукор, сіль, борошно і воду, що залишилася.

Замісіть тісто. Якщо воно буде занадто липким, додайте ще борошна.

Потім тісто перекладіть в змащену олією каструлю і накрийте кришкою. Залиште її на столі на 20 хвилин, а потім поставте в холодильник на 1 годину.

Дістаньте з холодильника каструлю з тістом і перекладіть його в форму, змащену олією.

Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте хліб близько години. Готовий хліб змастіть маслом.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: