Дуже апетитна картопля з грибами в вершках

Чудова страва до вечері. Готується просто і з найдоступніших продуктів. Гриби можна використовувати будь-які, ми брали печериці. Вони швидші в приготуванні і досить ароматні.

Необхідні продукти

  • 8 штук картоплі
  • 400 грам грибів
  • 4 зубчики часнику
  • пучок петрушки
  • 5 столових ложок рослинного масла
  • 300 мілілітрів вершків
  • сіль, перець за смаком

Процес приготування картоплі з грибами в вершках

Картоплю очищаємо, миємо й нарізаємо тонкими слайсами. Знову добре промиваємо.

У сковороду наливаємо рослинне масло і кладемо картоплю. Обсмажуємо її 1-2 хвилини, потім солимо і перчимо до смаку. Потім додаємо до неї подрібнений часник і вершки. Все акуратно перемішуємо. Тушкуємо картоплю на повільному вогні 5 хвилин.

В цей час в іншій сковороді обсмажуємо нарізані гриби.

Змішуємо гриби з картоплею, перекладаємо в форму для випічки і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо все ще 20-30 хвилин, а потім відразу ж подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: