Дуже красива і незвичайна закуска з печінки – простий рецепт

Пропонуємо вам рецепт досить цікавої і оригінальної закуски до святкового столу. Виглядає вона просто приголомшливо і нагадує ніжні ромашки. Для приготування закуски вам знадобиться печінка, а для прикраси – курячі яйця. Закуска призведе в захват усіх, хто її спробує. І стане справжньою окрасою вашого святкового столу.

Необхідні продукти

  • 300 грам яловичої печінки
  • 1 куряче яйце (сире)
  • 2 відварених курячих яйця
  • 4 столові ложки борошна
  • 3 зубчики часнику
  • сіль перець
  • майонез

Покроковий процес приготування закуски з печінки

Печінку промиваємо та нарізаємо великими шматочками.

У миску наливаємо воду, додаємо сіль, перемішуємо і кладемо печінку. Ми залишаємо її в воді на 1 годину.

Підготовлену печінку пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо до неї пшеничне борошно і вбиваємо куряче яйце, перемішуємо.

З отриманого тіста смажимо оладки. Часник пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом.

Курячі яйця очищаємо і відокремлюємо білки від жовтків. А потім окремо натираємо на тертці.

Збираємо закуску. Беремо один оладок, змащуємо майонезом і накриваємо другим оладком. Точно також чинимо з усіма приготованими оладками. Утворені «бутерброди» обмазуємо з усіх боків майонезом. По краях обмазуємо їх білком, а зверху викладаємо підготовлений жовток. І все, закуска готова, подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: