Дуже просто і смачно! Мої улюблені профітролі із заварним кремом

Основа для тістечок готується до банального просто, а крем ви можете приготувати будь-який на власний смак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 1 склянка;
  • яйця, 4 – 5 шт;
  • масло вершкове або маргарин, 100 г;
  • вода, 1 склянка.

Для приготування крему візьміть:

  • згущене молоко, 1 банка;
  • масло вершкове, 100 г;
  • какао за смаком і за бажанням.

Процес приготування профітролі

З’єднуємо в каструлі на плиті воду і масло, доводимо до кипіння і частинами всипаємо борошно, активно вимішуючи масу. Коли тісто збереться в грудку, знімаємо з плити і залишаємо охолоджуватись.

Коли тісто стане ледве теплим, по 1 вбиваємо яйця, перемішуємо вінчиком або міксером.

Розігріваємо духовку до 175 градусів.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо тісто столовою ложкою або видавлюємо з пакета або кондитерського мішка.

Випікаємо до золотистого кольору.

Для крему змішуємо інгредієнти і збиваємо до пишності.

Крем в тістечка також вкладаємо ложкою або видавлюємо з пакета, кондитерського мішка.

Порада: щоб тісто не опало, не відчиняйте духовку до кінця випікання. Дуже смачно готувати тістечка з сметанно – лимонним кремом – додайте в збиту з пудрою сметану цедру лимона. Або зробіть класичний заварний крем.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: