Дуже смачне варення з кабачків – перевірений роками рецепт

А ви пробували приготувати варення з кабачків? Ні? Думаю даремно! Воно виходить дуже смачне і мало хто здогадається з чого зроблено. Варення виходить дуже соковитим і надзвичайно цікавим.

Необхідні продукти:

  • 1 кілограм кабачків
  • 800 грам цукру
  • 1 лимон

Покроковий процес приготування:

Кабачки нарізаємо великими шматочками і пропускаємо через м’ясорубку. Якщо в кабачках великі насіння, то їх видаляємо.

Перекладаємо кабачки в каструлю, а потім акуратно відціджуємо зайву рідину.

Зрізаємо з лимона цедру, а з решти зрізаємо білі частини і нарізаємо шматочками. А потім пропускаємо через м’ясорубку і додаємо до кабачків.

У каструлю всипаємо цукор і все перемішуємо. Ставимо на плиту і варимо на середньому вогні, періодично перемішуючи, 40 хвилин.

Варення знімаємо з вогню і розкладаємо по стерилізованим баночкам. Закриваємо кришками і щільно закатуємо.

Готові баночки вкутуємо в плед і залишаємо до повного охолодження, а потім прибираємо на постійне місце зберігання.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: