Дуже смачні брізолі з фаршу – хоч кожен день подавай на сніданок або вечерю

Думаєте, який сніданок сьогодні подати Вашій родині? Рекомендуємо за нашим рецептом приготувати дуже смачний брізоль з фаршу. Страву готувати дуже просто, а результат – дивовижний. В втім, такі брізолі можна готувати не тільки на сніданок. Вони відмінно виручать, якщо до Вас несподівано завітають гості.

Щоб приготувати смачні брізолі, потрібно

Для яєчної основи:

  • чотири яйця
  • чотири столові ложки молока
  • чверть чайної ложки солі

Для соусу:

  • сто грамів сметани
  • кріп – за смаком
  • два зубчики часнику
  • чверть чайної ложки солі

Для фаршу:

  • триста грамів змішаного фаршу (яловичина + курка)
  • третина чайної ложки солі
  • три зубчики часнику
  • чорний перець – за смаком
  • два маринованих огірка
  • рослинна олія – для смаження

Як приготувати смачні брізолі

Почати потрібно з підготовки соусу:

Сметану викласти в окрему глибоку мислку. Кріп помити і дуже дрібно нарубати, додати до сметани.

Часник почистити і додати в ту ж миску. Посолити, поперчити і все ретельно перемішати.

Дуже смачні брізолі з фаршу - хоч кожен день подавай на сніданок або вечерю

А тепер потрібно приготувати коржі з фаршу.

Мариновані огірочки порізати соломкою. Фарш помістити в глибоку миску. Посолити його і поперчити.

Часник почистити і пропустити через прес прямо до фаршу. Добре перемішати фарш руками.

Дуже смачні брізолі з фаршу - хоч кожен день подавай на сніданок або вечерю

Після цього його потрібно гарненько відбити, таким чином фарш стане більш повітряним.

Розділити отриману порцію фаршу на чотири частини. З цих м’ясних частин скатати колобочки.

Колобочок покласти на харчову плівку. Потім також прикрити його тієї ж плівкою.

За допомогою качалки розкачати колобочок в коло, діаметром в п’ятнадцять сантиметрів. Краї фаршу підрівняти руками.

Дуже смачні брізолі з фаршу - хоч кожен день подавай на сніданок або вечерю

А тепер потрібно приготувати яєчну основу:

В окрему глибоку миску розбити яйце та влити молоко. Додати дрібку солі і збити всю масу виделкою.

Ну а зараз потрібно приступити до самого приготування Брізолі:

Сковороду розігріти та влити в неї рослинну олію. Після в сковороду налити збиту яєчно-молочну суміш.

Дуже смачні брізолі з фаршу - хоч кожен день подавай на сніданок або вечерю

Поверх неї відразу ж викласти корж з фаршу. Просмажувати на середньому вогні.

Як яйце схопиться, відразу ж перевернути. Накрити сковороду кришкою, і підсмажити бризоль з іншого боку.

Точно також приготувати і інші три брізолі.

Все, наші смачні брізолі готові.

Дуже смачні брізолі з фаршу - хоч кожен день подавай на сніданок або вечерю

Перекладіть їх на тарілочки фаршем вгору. Змастіть приготованим соусом. По краю викладіть нарізані огірочки і скрутіть рулетиками.

Дуже смачна страва у нас вийшло. Вона обов’язково сподобається Вашій родині. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: