Готуємо гарячий сніданок або перекус. Виходить ситна, смачна страва: гарячі бутерброди з грибами!
Процес створення закуски простий, швидкий і легкий: впорається навіть дитина. Такі бутерброди робити одне задоволення: так і їсти їх теж люблять всі. Начинку можна використовувати різну: але ця – наша улюблена! У духовці виходить набагато смачніше, ніж в мікрохвильовці! Спробуйте – і переконаєтеся самі!
Необхідні інгредієнти
- білий батон – 1 штука,
- свіжі шампіньйони – 250 грам,
- зелень – за смаком,
- перець солодкий болгарський – 1 штука,
- ріпчаста цибуля – 1 штука,
- сіль – 1 \ 3 чайної ложки,
- чорний мелений перець – 1 \ 3 чайної ложки,
- сметана – 2 столових ложки,
- твердий сир (бутербродний краще) – 80 грам,
- рослинна олія – для смаження.
Як приготувати гарячі бутерброди з грибами в духовці
Будь-які свіжі гриби (у мене, як ви вже зрозуміли, шампіньйони) промиваємо та нарізаємо середніми шматочками.
Солодкий болгарський перець, очищений від насіння і перегородок, нарізаємо соломкою.
Очищену від лушпиння цибулю ріжемо невеликими кубиками.
На розігріту сковороду, з невеликою кількістю рослинної олії, викладаємо цибулю, тушкуємо її до м’якості.
Потім до цибулі кладемо гриби, обсмажуємо, солимо, перчимо, додаємо сметану і тушкуємо до випаровування всієї рідини.
Знімаємо сковороду з вогню і даємо вмісту охолонути.
Твердий сир натираємо на великій тертці.
1/3 частину сиру відправляємо до остиглих грибів і перемішуємо.
Середину шматочків батона уминаємо ложкою, щоб вийшов човник.
У поглиблення викладаємо грибну начинку. Зверху розкладаємо смужки болгарського перцю.
Гарненько посипаємо тертим сиром.
Деко відправляємо в духовку: запікаємо бутерброди при температурі 180 градусів, 10-15 хвилин.
Відмінний рецепт: гарячі бутерброди з грибами, запечені в духовці! Красиво, неймовірно смачно і ситно получается !!!