Лаваш просто незамінний продукт. Його можна використовувати замість хліба, готувати з ним різні закуски. Але найсмачніше з лавашем виходять ось такі міні-конвертики з яблучками. Спосіб приготування робить їх такими цікавими, ніби конвертики зроблені з листкового тіста. І в загальному десерт виходить просто чудовим.
Необхідні продукти
- 1 лаваш
- 4 яблука
- 40 грам вершкового масла
- 3 столові ложки цукру
- 1 куряче яйце
- рослинна олія
Починаємо приготування
Лаваш нарізаємо квадратами 15 * 15 см.
Яблука очищаємо і натираємо на тертці.
У сковороду кладемо вершкове масло, додаємо цукор і прогріваємо до повного розчинення цукру. Потім додаємо яблука і тушкуємо все разом 3-4 хвилини. Готову начинку охолоджуємо до теплого стану.
На шматочок лаваша кладемо начинку і звертаємо його в конвертик. Точно також чинимо з усім лавашем.
Яйце вбиваємо в миску і трохи збиваємо. Занурюємо в нього конвертики і відразу ж перекладаємо на розпечену сковороду.
Обсмажуємо їх з двох боків до рум’яного стану.
Готові конвертики перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.