Дуже смачні конвертики з лаваша з яблучною начинкою

Лаваш просто незамінний продукт. Його можна використовувати замість хліба, готувати з ним різні закуски. Але найсмачніше з лавашем виходять ось такі міні-конвертики з яблучками. Спосіб приготування робить їх такими цікавими, ніби конвертики зроблені з листкового тіста. І в загальному десерт виходить просто чудовим.

Необхідні продукти

  • 1 лаваш
  • 4 яблука
  • 40 грам вершкового масла
  • 3 столові ложки цукру
  • 1 куряче яйце
  • рослинна олія

Починаємо приготування

Лаваш нарізаємо квадратами 15 * 15 см.

Яблука очищаємо і натираємо на тертці.

У сковороду кладемо вершкове масло, додаємо цукор і прогріваємо до повного розчинення цукру. Потім додаємо яблука і тушкуємо все разом 3-4 хвилини. Готову начинку охолоджуємо до теплого стану.

На шматочок лаваша кладемо начинку і звертаємо його в конвертик. Точно також чинимо з усім лавашем.

Яйце вбиваємо в миску і трохи збиваємо. Занурюємо в нього конвертики і відразу ж перекладаємо на розпечену сковороду.

Обсмажуємо їх з двох боків до рум’яного стану.

Готові конвертики перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: