Дуже смачні тарталетки з печінкою тріски. Ділюся рецептом

Багато хто обожнюють печінку тріски, тому приготувавши таку страву ви не прогадаєте. Цікава і дуже апетитна закуска розлетиться зі столу в першу чергу. Приготувати дуже легко, тому впорається будь-яка господиня. Подати можна і до повсякденної вечері, і до святкового столу. Така смакота буде користуватися популярністю на будь-якому столі. Рекомендую кожній господині взяти цей рецепт на заміточку.

Необхідні продукти:

  • 120 гр печінки тріски
  • 1 плавлений сирок
  • 2 яйця
  • 40 грам огірків корнішонів
  • 1 маринований огірок
  • 1 зелена цибуля
  • пару гілочок петрушки
  • 1 столова ложка майонезу
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 10-12 пісочних тарталеток

Покроковий процес приготування:

1. В першу чергу попередньо відварюємо яйця. Потім охолоджуємо їх і очищаємо.

2. Використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції плавлений сирок. Відправляємо його в окрему ємність.

3. На тій же фракції терки натираємо остиглі яйця і перекладаємо слідом.

4. Дрібно нарізаємо корнішони, маринований огірок і зелену цибулю. Відправляємо до решти інгредієнтів.

5. З печінки тріски зливаємо олію і нарізаємо її кубиками. Потім перекладаємо слідом і додаємо майонез.

6. Солимо і перчимо до смаку. Після чого акуратно все перемішуємо.

7. Підготовленою начинкою наповнюємо тарталетки і кожну з них прикрашаємо скибочками корнішонів. Додаємо гілочку свіжої петрушки і подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: