Всім привіт! Сьогодні я до вас з рецептом салату, який став одним з моїх улюблених за останній час. Думаю, що цей салат сподобається навіть тим, хто не любить печінку. Можливо вони навіть не зрозуміють, що в салаті є цей інгредієнт. Втім, я в захваті від цього салату.
Необхідні продукти:
- Куряча печінка – 200 г
- Яйце – 1 шт
- Соняшникова олія – 5 г
- Борошно – 15-20 г
- Солоний огірок – 100 г
- Морква по-корейськи – 180 г
- Червона цибуля – 1 шт
- Зелень
- Майонез – 3-4 ст.л
Покроковий процес приготування:
Курячу печінку миємо, прибираємо зайві прожилки і при необхідності плівки. Додаємо до печінки яйце і пробиваємо блендером до однорідності.
До перемеленої печінки додаємо сіль і перець, борошно і олію. Перемішуємо.
Смажимо печінкові млинці з двох сторін.
Далі соломкою нарізаємо солоний огірок.
Подрібнюємо зелень і півкільцями нарізаємо червону цибулю.
Відправляємо в чашу всі нарізані інгредієнти і моркву по-корейськи.
Печінкові млинці звертаємо і нарізаємо соломкою.
Печінкові млинці відправляємо до решти інгредієнтів, сіль і перець за смаком, і заправляємо. Я заправила майонезом, ви можете вибрати, наприклад, сметану змішану з гірчицею. Все добре перемішуємо.
Салат можна прибрати на годину в холодильник, щоб він настоявся, а можна і відразу подавати до столу, якщо не терпиться).
Всі інгредієнти дуже прості, але виходить справжня смакота. Обов’язково спробуйте.