Дивовижні кабачки в томатному соусі – покроковий рецепт

Ця заготовка дуже швидка і проста в приготуванні. Потурбуйтеся про смакоту, які будете вживати взимку, заздалегідь. Тим більше, що ці кабачки шалено смачні виходять. І всі, хто їх спробує, будуть в захваті.

Потрібні інгредієнти

  • 5 кг молодих кабачків
  • 2 л томатного соку
  • 400 гр цукрового піску
  • 1 столова ложка солі
  • 200 мл рослинної олії
  • 150 мл оцту (9%)
  • 1 чайна ложка червоного меленого перцю
  • 1 пучок петрушки
  • 2 головки часнику

Кабачки в томатному соусі, покроковий процес приготування

В першу чергу промиваємо добре кабачки і відрізаємо хвостики. Після чого нарізаємо кружальцями шириною 1 см.

Беремо банки і на дно кожної укладаємо петрушку, а поверх – кабачки.

Готуємо соус: виливаємо томатний сік в каструлю, додаємо цукровий пісок, сіль, олію, оцет, часник і перець. Потім ставимо на середній вогонь і 10 хвилин кип’ятимо.

Як тільки пройде потрібний час, заливаємо ним відразу наші кабачки. Після чого накриваємо кришкою і стерилізуємо 25 хвилин (з моменту закипання води в каструлі).

Потім закатуємо кришками, перевертаємо і укутування рушником. Ми залишаємо так до того моменту, поки вони повністю не охолонуть. Смачного.

І не забудьте поділитись рецептом з друзями!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: